Gasztroplaza webáruház

Kérdése van? Hívjon minket! (52) 218-883

Kategóriák
Gasztroplaza webáruház

Kérdése van? Hívjon minket! (52) 218-883

  • Kategóriák
    • Konyha
    • Asztalkultúra
    • Cukrászat
    • Gépek, berendezések
    • Bár, büfé
    • Étel-, italszállítás
    • Kiárusítás
  • Akciós termékek
  • Ajánlatkérés
  • Kapcsolat
  • Rólunk
  1. Konyha
  1. Konyha
  2. Pizzakészítés

Pizzakészítés

A pizza, ahogy ma ismerjük, a 18. században kezdett el kibontakozni Nápolyban, Olaszországban. Ebben az időszakban az egyszerű, lapos kenyérszerű tésztát paradicsomszósszal és sajttal vagy más feltétekkel egészítették ki. Ezeket az étkeket "pizzának" nevezték, és a nápolyi munkásosztály körében népszerűek voltak.
A pizza Margherita, amelyet először 1889-ben készítettek el, Nápolyban vált népszerűvé. Ezt a pizzát az olasz királynő, Margherita Savoyai megkóstolta, és azonnal elbűvölte az egyszerűsége és finom íze. Ez a pizza a hagyományos paradicsomszósszal, mozzarellával és bazsalikommal készült, és a mai napig az egyik legnépszerűbb pizzafajta maradt. Az amerikai pizzakészítők hozzáadtak saját stílusokat és ízeket, és létrehozták a saját pizzavariációikat, mint például a Chicago-stílusú pizza vagy a New York-i szeletelt pizza.
A pizza története és hagyományai gazdag és sokszínűek, és az évek során átívelő folyamatos fejlődésnek köszönhetően a pizza ma egy olyan ikonikus étel, amely az egész világon megtalálható.


Kelesztőláda
Kelesztőláda
Pizzaforma
Pizzaforma
Pizzatálalás
Pizzatálalás
Sütőeszköz
Sütőeszköz
Tepsitartó állvány
Tepsitartó állvány

A pizzaforma kiváló hővezető, ami lehetővé teszi a tészta egyenletes sütését és ropogósra sült kéreg kialakulását. Az acél lemez, kő vagy kerámia anyag segít elnyelni és egyenletesen elosztani a hőt, ami a tökéletes pizza elkészítéséhez szükséges.

A perforált pizza sütőlemezek általában alumíniumból vagy más fémötvözetből készülnek. Ezek a lemezek általában lyukakkal rendelkeznek a felületükön, amelyek lehetővé teszik a levegő áramlását a tészta alatt, így segítve a jobb sütést és a kívánt kenyérkéreg kialakulását. A pizzaformák különböző anyagokból készülhetnek, és különböző stílusokban és funkciókkal rendelkezhetnek. A megfelelő forma kiválasztása attól függ, hogy milyen típusú pizzát szeretnénk sütni, és milyen főzőeszközök állnak rendelkezésre.

Pizzaforma használati útmutató megtekintéséhez kattintson ide.

Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Gasztronagyker Kft.
  • 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 42.
  • +36-52/218-883
  • ugyfelszolgalat@gasztroplaza.hu

 

    

  • facebook

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A Gasztroplaza hírleveleiből elsőként értesülhet aktuális akcióinkról, híreinkről.

Feliratkozás
simplepay_hu_v2
  • Konyha
  • Asztalkultúra
  • Cukrászat
  • Gépek, berendezések
  • Bár, büfé
  • Étel-, italszállítás
  • Kiárusítás
  • Akciós termékek
  • Ajánlatkérés
  • Kapcsolat
  • Rólunk
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.